lørdag 16. april 2011

Grasrotandelen!

Hei Folkens!

Det er ikke sikkert at alle går rundt å vet hva grasrotandelen er for noe, men det skal vi selvsagt gjøre noe med.
Det er nemlig sånn, at NorskTipping deler ut midler til alle frivillige lag og organisasjoner som har registrert seg i frivillighetsregistret(det var et forferdelig langt og komplisert ord).
Si feks. at Johan tipper for 100 kr. i LOTTO og har bestemt at Kariåsen Ungdomsklubb i Sandefjord skal få hans grasrotandel, da tar NorskTipping rett og slett 5% av den 100 lappen og gir til grasrotmottakeren som Johan har valgt.Det blir 5 kr det, på hver 100 lapp.
Dette er jo fantastisk flott!
Så er det heller ikke sånn at Johan får mindre sjanser til å vinne fordi 5 kr. går vekk, nei nei..
Det er NorskTipping som får 5 kr. mindre i fortjeneste.
Med andre ord burde jo alle som tipper, uannsett om det er på oddsen, joker, lotto eller Hest for den del, ha en grasrotmottaker.
For å ordne det sånn at feks. Kariåsen blir mottaker av grasrotandelen din eller til noen du kjenner feks. foreldrene dine, må man bare opplyse om det neste gang man vil tippe, da ordner komisjonæren som det så fint heter(det er altså de man tipper hos)det med et par tastetrykk.

For mer info se HER

Da finnes det vel ingen grunn som helst da til å ikke sørge for at nettopp Kariåsen eller en annen frivillig organisasjon får deres grasrotandel!!!

- Crew

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for din kommentar!